Contact

Search
Close this search box.

Prima ședință de tranzacționare pentru Lion Capital sub noul simbol bursier

Din 15 mai 2023, acțiunile Lion Capital se tranzacționează la Bursa de Valori București sub simbolul bursier LION. Lion Capital, companie listată la Bursa de valori București de peste 20 de ani, se tranzacționează din 15 mai 2023 sub noul simbol LION, ca urmare a procesului de actualizare a identității de brand demarat de companie

Lion Capital, companie listată la Bursa de valori București de peste 20 de ani, se tranzacționează din 15 mai 2023 sub noul simbol LION, ca urmare a procesului de actualizare a identității de brand demarat de companie la începutul acestui an.

„În viața fiecărei companii există momente definitorii care marchează structural, la nivel ideologic, parcursul și dezvoltarea acesteia. Pentru Lion Capital, un astfel de moment se consumă astăzi, când așezăm piatra de temelie a noii construcții, adaptată viitorului și pregătită, din punct de vedere competitiv, să activeze pe piața de capital europeană și globală. Păstrăm experiența și tradiția SIF Banat-Crișana, dar adăugăm inovația și forța noii structuri, pentru un nivel de performanță superior și o identitate vizuală proaspătă și actuală” a declarat Bogdan Drăgoi, Președinte – Director General al Lion Capital.

„Lion Capital se numără printre primele companii listate la Bursa de Valori București, istoria sa la bursa locală începând în luna noiembrie a anului 1999. De atunci și până în prezent, Lion Capital a reprezentat un partener cu un aport semnificativ pe piața de capital românească și unul dintre investitorii instituționali importanți ai Bursei de Valori București. Felicitări întregii echipe Lion Capital pentru procesul de schimbare a identității de brand și mult succes în implementarea planurilor de viitor” a spus Radu Hanga, Președintele Bursei de Valori București.

„Actualizarea arhitecturii brandului reprezintă un proces important pentru companiile cu tradiție, așa cum este Lion Capital, întrucât aceste demersuri demonstrează atenția pe care o acordă evoluției socio-economice și, în egală măsură, este o reafirmare a fundamentelor pe care este construită compania, prin alinierea la planurile de dezvoltare. Procesul strategic de ancorare la dinamismul companiei reflectă alinierea la valorile sale, dar și la evoluția pieței de capital. Lion Capital este unul dintre partenerii care contribuie de peste 20 de ani la dezvoltarea pieței locale și, cu această ocazie, urăm echipei mult succes în continuare sub noua identitate” a declarat Adrian Tănase, CEO Bursa de Valori București.

Adrian Tănase, CEO Bursa de Valori București (foto BVB)
Nicu Marcu, Președintele Autorității de Supraveghere Financiară (foto BVB)
Bogdan Drăgoi - Președinte, Director General al Lion Capital
Radu Străuț - Vicepreședinte, Director General Adjunct al Lion Capital (foto BVB)
Deschiderea oficială dedicată primei zile de tranzacționare a Lion Capital sub noul simbol bursier LION (foto BVB)
Deschiderea oficială dedicată primei zile de tranzacționare a Lion Capital sub noul simbol bursier LION (foto BVB)